Dispositivos y accesorios
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
Prep. 5min
Total 2h 35min
10 portions
Ingredientes
Sauce
-
olive oil100 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
lemon finely grated zest and juice1
Salad
-
dried green lentils200 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
millet grains200 g
-
pomegranate seeds or to taste450 g
-
fresh coriander leaves only20 g
-
fresh parsley leaves only10 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
7 g
Calorías
1046 kJ /
250 kcal
Grasa
11 g
Carbohidratos
29 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Modern Vegetarian
60 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Tabbouleh
2h 15min
Quinoa Salad
35min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1h 5min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Colourful Quinoa Salad
40min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min